El Rusc Que Diu Sí!
Els productes de

Bio-Bäckerei Spiegelhauer

Forner/a o pastisser/a, Moliner/a, Pirna
Olaf Spiegelhauer
Bio-Bäckerei Spiegelhauer neix de la mà de Olaf Spiegelhauer el 1991. La seva granja/finca/obrador es troba a Pirna, a Sachsen.

La seva granja/finca/taller

Bei uns bekommen Sie Handwerksbackwaren aus regionalem Bio- und Demeter-Getreide. Wir können auch ohne Weizen! Unsere einzigartigen Brote und Backwaren backen wir ausschließlich mit Rohstoffen aus kontrolliert biologischem Anbau von Landwirten aus der Region, wie dem Schellehof in Struppen. Unseren Sauerteig stellen wir jeden Tag frisch aus Roggenmehl und Wasser her - so wie es seit Jahrhunderten gemacht wird. Da wir jedes Brot von Hand formen, können wir weichere Teige verarbeiten. Somit ist unser Brot lockerer, saftiger und hält sich länger frisch. Wir verwenden keine Zusatzstoffe, Konservierungsstoffe oder Fertigmischungen.

Adreça
Bahnhofstraße 17
01796 Pirna
1991
any d'inici de l'activitat
8
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de Bio-Bäckerei Spiegelhauer

Farines

Ve d'un agricultor local, ve d'un proveïdor nacional

Farines ecològiques, farines procedents de varietats antigues, farines especials

Altres ingredients

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Demeter Mehle

Ingredients provinents d'un proveïdor de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor de fora de l'UE, ingredients provinents d'un proveïdor local, ingredients provinents d'un agricultor local

Ingredients ecològics, Ingredients locals (- 250 km), denominació d'origen, prové del comerç just, prové d'una producció artesanal

Fermentació

Llevat natural, llevat de forner

Forn

Forn de gas

Comentari

Wir arbeiten streng nach den Demeter Richtlinien bei all unseren Produkten. Das heißt wir verwenden KEINE Tüten/Vormischungen, KEINE technischen Enzyme, KEINE Chemie!

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.