The Food Assembly
Products from

Bäckerei Zenner Inh. Andreas Werner

Baker, Mülsen
Andreas Werner
Andreas Werner started Bäckerei Zenner Inh. Andreas Werner in 2015. Their farm is located in Mülsen, Sachsen.

Their farm

Tradition und Handwerk seit über 200 Jahren

Wir als Altdeutsche Bäckerei, haben uns auf die Herstellung von Vollkorn-Gebäck spezialisiert. Unser Getreide Roggen, Weizen und Dinkel wird in der hauseigenen Mühle gemahlen. In unserem altdeutschen Steinbackofen aus dem Jahre 1936, werden die hochwertigen Backwaren gebacken.

Unser Bäckereiangebot erstreckt sich von Brot und Brötchen, Kleingebäck, Plätzchen, Stollen, Lebkuchen bis hin zum Blätterteig.

Address
Zennerberg 1
08132 Mülsen
2015
Established in
6
full-time employees

Bäckerei Zenner Inh. Andreas Werner's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier, It comes from a local farmer

I use heritage varieties, I use conventional flour, I use special flour

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier

Local ingredients (less than 150 miles), handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast

Oven

I use a wood-fire oven

This information has been declared by the Producer.