Products from

Kuchenkiosk

Baker, Preserves maker, Riehen
Sarah Bucher
Sarah Bucher started Kuchenkiosk in 2016. Their farm is located in Riehen, Basel-Stadt.

Their farm

Was als 'Kuchenkiosk' begonnen hat, ist mittlerweile mehr zum 'Granolakiosk' geworden: mein Schwerpunkt liegt auf leckeren Knuspermüeslis in verschiedenen Sorten, schonend geröstet und nur wenig mit Ahornsirup gesüsst, hergestellt ausschliesslich aus Zutaten in Bio-Qualität.

Hergestellt werden alle Produkte mit viel Liebe in der Arbuckles-Backstube in der Aktienmühle, die der Kuchenkiosk mitbenutzen darf.

Address
Aeussere Baselstrasse 267
4125 Riehen
2016
Established in
0.5
full-time employee

Kuchenkiosk's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use organic flours, I use conventional flour

Other ingredients

The other ingredients used are : Eier, Butter, dunkle Schokolade, Rohrohrzucker

My ingredients come from non-EU suppliers, My ingredients come from EU suppliers, My ingredients come from a national supplier

Organic ingredients, fair-trade ingredients, products from a certified production source, local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

I use baking powder

Oven

Electric oven

Comments

Meine Brownies sind typisch amerikanisch: reichhaltig, vollgepackt mit dunkler Schokolade und absolut nicht trocken - sie haben also nicht wirklich etwas mit einem Schoggikuchen zu tun. Getoppt entweder mit Nüssen, Zimtstreuseln, Erdnussbutter oder anderen Leckereien.

This information has been declared by the Producer.