Products from

Charme ‍du Sud

Biscuit/Cookie maker, Ice-cream maker, Restaurant owner, Caterer, Fairtrade products seller, Weisenheim am Berg
Peter Kück
Peter Kück started Charme ‍du Sud in 2012. Their farm is located in Weisenheim am Berg, Rheinland-Pfalz.

Their farm

In handwerklicher Tradition produzieren wir im eigenen Eislabor leckeres Speiseeis. Der intensive Geschmack unserer Eiskreationen basiert auf der sorgfältigen Auswahl hochwertiger und frischer Zutaten, die alle bio-zertifiziert sind.

In gleicher Art und Weise backen wir leckere Bio-Kuchen, Toren und Tartes.

Address
Hauptstrasse 45
67273 Weisenheim am Berg
2012
Established in
1
full-time employee

Charme ‍du Sud's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use organic flours

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier

Organic ingredients, local ingredients (less than 150 miles), products from a certified production source, handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast

Oven

Electric oven

Comments

Wir verwenden ausschließlich Bio-Produkte Natürlich - was denn sonst! Der Betrieb ist nach der EU BIO-Verordnung zertifiziert. Die Einhaltung dieser Standards wird regelmäßig durch den Prüfverein Verarbeitung e. V. (DE-ÖKO-007) kontrolliert.

This information has been declared by the Producer.