Products from

Die Fette Kuh

Preserves maker, Restaurant owner, Caterer, Köln
Andreea Bratu
Andreea Bratu started Die Fette Kuh in 2011. Their farm is located in Köln, Nordrhein-Westfalen.

Their farm

Seit 2011 servieren wir in unserem Burgerladen in der Kölner Südstadt hausgemachte Burger.
Besonders am Herzen liegt uns dabei, dass jede Zutat der Burger hausgemacht und richtig lecker ist.

Mittlerweile vertreiben wir auch haltbar eingekochte Toppings, Saucen und Speisen.
Bei der Auswahl der Zutaten achten wir auf Regionalität und stellen uns beim Herstellen natürlich unseren eigenen Qualitätsansprüchen.

Address
Bonnerstr.43
50677 Köln
2011
Established in
20
full-time employees

Die Fette Kuh's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Base ingredient : not specified

My ingredients come from a local farmer, My ingredients come from a national supplier, All the main ingredients I use are produced by myself

I use handmade ingredients, I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.