Products from

Kabouter Bio-Vollkornbäckerei GmbH

Baker, Duisburg
Bärbel Systermann
Bärbel Systermann started Kabouter Bio-Vollkornbäckerei GmbH in 1979. Their farm is located in Duisburg, Nordrhein-Westfalen.

Their farm

Kabouter - der Qualität verpflichtet seit 1979.
Natur ist Leben! Diese Erkenntnis leitet uns seit unserer Gründung im Jahre 1979. Seitdem setzen wir alles daran, die im reifen Getreide verborgenen Kräfte durch eine schonende und ihrer hohen Bedeutung für die Gesundheit entsprechende Zubereitung zu erschließen und für die Menschen in die genussvollste Form zu bringen:
In unsere KABOUTER Bio-Backwaren.

Bio-Vollkornbrote, -Brötchen und -Kuchen, Dinkel-Vollkornspezialitäten sowie ein veganes Kuchen- und Brotsortiment mit unverwechselbarem Charakter.

Address
Fliederstr. 113 a
47055 Duisburg
1979
Established in
11
full-time employees

Kabouter Bio-Vollkornbäckerei GmbH's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use organic flours, I use heritage varieties

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier

Organic ingredients, products from a certified production source, handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baking powder

Oven

Type of oven : not specified

This information has been declared by the Producer.